Om oss

Upool AB är Sveriges ledande bemanningsföretag med specialisering på läkemedelsdistribution och farmaceutisk rådgivning. Med lång erfarenhet och unik kunskap om branschen rekryterar och förmedlar vi personal till hela apoteksmarknaden.

Upool grundades 2008 av Ulrika Karlsson. Ulrika ansvarade före den svenska apoteksregleringen för det statliga Apotekets interna bemanningspool.

Sedan avregleringen har Upool vuxit i snitt 30% per år och blivit utnämnda till Gasellföretag av Dagens Industri. Idag sysselsätter vi cirka 50 personer, och våra Upoolare finns spridda över hela Sverige, från Skåne till Norrbotten. Vi bemannar såväl längre uppdrag som korta endagars behov. Flera av våra konsulter har även licens att arbeta i Norge.

Vår grundtanke är att skapa enkelhet. Vi är flexibla och tänker kostnadseffektivt för våra kunder. De slipper lägga tid på att ringa runt och leta, vi är endast ett telefonsamtal bort. Vi finns nära apoteket och via oss kommer man snabbt och enkelt i kontakt med den kompetens som behövs.

Att vara Upoolare är få förunnat. Vi eftersträvar en hög kvalité hos vår personal och våra farmaceuter är alltid anpassningsbara och hungriga att uppleva något nytt. Vår personal är en resurs att räkna med från dag ett.

Vi har gjort oss kända för att arbeta med ett starkt och personligt engagemang för våra kunder och vår personal.